Zakup minibusów na pomoc Ukraińcom

Projekt 13 – Zapraszamy do włączenia się w akcję pomocy dla Ukrainy. Zachęcamy do przekazywania środków finansowych, które zostaną wykorzystane na zakup minibusów, które pomogą Ukraińcom wydostać się ze stref wojennych.

Wojna na Ukrainie dotyka coraz więcej ukraińskich rodzin, nie zważając na nic, zostawia po sobie cierpienie, ból i niepewność jutra. Dodatkowo z godziny na godzinę, pogarsza się sytuacja humanitarna ludności cywilnej. W związku z zaistniałą sytuacją, uruchomiliśmy zbiórkę środków finansowych dla poszkodowanych wojną na Ukrainie. Zachęcamy wszystkich do włączenia się w akcję pomocy Ukrainie.

Środki zebrane podczas tej zbiórki zostaną wykorzystane na zakup busów (7-12 osobowych), które zostaną wykorzystane do pomocy w ucieczce osobom na wschodzie Ukrainy do bezpieczniejszej zachodniej części kraju. Koszt jednego busa to ok. 15 000 zł.

Dokonaj szybkiej płatności przez system Tpay, klikając w linki poniżej:

20 zł

50 zł

100 zł

300 zł

500 zł

1000 zł

2000 zł

Aby uniknąć dodatkowych prowizji pobieranych przez system PayPal lub Tpay, wpłać bezpośrednio na konto:

Fundacja Lepszego Życia
ul. Piotrkowska 270,
90-361 Łódź

Waluta PLN: 98 1140 2004 0000 3302 7697 3998
Waluta USD:
PL 57 1140 2004 0000 3912 1519 2198
Waluta EUR:
PL 41 1140 2004 0000 3812 1519 2244

Numer BIC: BREXPLPWMBK

Tytuł przelewu: Projekt 13.
Jeżeli złożysz swój dar bez oznaczenia „Projekt 13” i bez wskazania konkretnego celu – wykorzystamy środki na najbardziej aktualną potrzebę w działaniach pomocowych w Ukrainie.

9 minibusów zostało już kupione! Zbieramy środki na zakup kolejnych.

Pomoc Ukrainie – Zakup minibusów

Akcja pomocowa trwa od początku wojny na Ukrainie. Zobacz kilka zdjęć z działań podjętych przez wolontariuszy.