Pomóżmy Agnieszce wygrać z rakiem

„Cześć, tu nowotwór. Nie umiem mówić, nie widzisz mnie, nie mam żadnych myśli. Po prostu zacząłem rosnąć w ciele Agnieszki. I im bardziej się rozwijam, tym bardziej ona umiera. Bardzo jej potrzebuję. Ale tak naprawdę nie jestem jej przyjacielem. Nie obchodzi mnie to, kim ona jest. Jedyne, co robię, to czekam na właściwe warunki, by móc jeszcze bardziej się rozrastać”.

Nie dajmy rakowi zwyciężyć! Agnieszka także pragnie walczyć o każdy dzień swojego życia, ale potrzebuje Twojego wsparcia. W 2018 roku dostała diagnozę nowotworu piersi. Obecnie nowotwór daje przerzuty do jej wszystkich kości. Z racji tego, że sama wychowuje siedmioletnią córkę Polę, zdecydowała, że nie podda się chorobie i zrobi wszystko, co w jej mocy, by zobaczyć, jak dorasta jej jedyne dziecko.

Dotychczasowe terapie niestety nie cofnęły choroby, a jedynie w małym stopniu ją powstrzymały. To, co daje jedyną nadzieję, to terapia preparatem z komórek macierzystych oraz terapie alternatywne. Niestety ich koszt jest duży i przerasta jej możliwości finansowe.

„Dzisiaj niezwykle trudno jest mi optymistycznie spojrzeć w przyszłość. Jak każda mama, zwłaszcza wychowująca dziecko samotnie, chcę wspierać moją córkę i być z nią jak najdłużej. Bardzo się boję, że niebawem może mnie zabraknąć w życiu Poli… Wierzę jednak, że dzięki Wam w naszym życiu zapanuje jeszcze spokój i radość.” – Agnieszka

Aby uniknąć dodatkowych prowizji pobieranych przez system PayPall,
wpłać bezpośrednio na konto Fundacji Lepszego Życia

98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem „PROJEKT nr 10”