Reklama billboardowa „Wielki bój”

Projekt 11 – Reklama billboardowa „Wielki bój” został stworzony, aby reklamować książkę „Wielki bój” w reklamach billboardowych w największych miastach w Polsce.

Wydawca: Fundacja Źródła Życia

Publikacja ta budzi kontrowersje, ale też wprawia w zachwyt i przynosi ulgę. Odkrywa tajemnice przeszłości i przyszłości. Pokazuje, że dzieje wolności, którą się dzisiaj cieszymy, zostały zapisane krwią ludzi, dla których była ona ważniejsza niż ich własne życie. Odsłania kulisy duchowego konfliktu, w którego centrum wszyscy się znajdujemy, i wyjaśnia, kto i dlaczego zmienił Dziesięć Przykazań, których autorem jest sam Bóg. Pozwala zrozumieć, że wolność wyboru jest jedną z najważniejszych wartości również dla Boga. W końcu książka „Wielki bój” daje nadzieję, którą miliony czytelników znalazły w zrozumieniu opisywanych w niej biblijnych proroctw, ukazujących Boże ostateczne zwycięstwo u schyłku wieków, ale także miłość Boga do każdego z nas. Co ostatecznie zwycięży – dobro czy zło, prawda czy fałsz, nadzieja czy rozpacz? Jeżeli szukasz pokoju w tym niepewnym świecie, to ta książka jest dla Ciebie!

Aby uniknąć dodatkowych prowizji pobieranych przez system PayPall,
wpłać bezpośrednio na konto Fundacji Lepszego Życia

98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem „PROJEKT nr 11”

Projekt 12 - Wielki Bój