projekt1

Szkolenia osób mniej zamożnych w zakresie edukacji finansowej i inwestycyjnej.

W dzisiejszych czasach, gdy wszystko wokół nas pędzi – można zauważyć, że Ci którzy mają wiedzę, dostęp do niej, możliwość studiowania, nauki, praktyki – mogą sięgać po więcej. Mogą realizować się w pracy jak i realizować swoje marzenia. Niestety ze względu na to, że wielu by chciało rozwijać swoje umiejętności, a nie może pragniemy wyjść im na przeciw z pomocą finansową.

Mowa tu o osobach z rodzin mniej zamożnych, których nie stać na dodatkowe kursy, szkolenia czy warsztaty. Na rynku mamy szereg dostępnych szkoleń z zakresu rozwoju osobistego, negocjacji, sprzedaży, inwestowania w nieruchomości czy na foreksie, jednak nie wszyscy mogą ze względu na brak finansów, rozpocząć przygodę z własną edukacją.

Zbieramy środki i wspieramy tych, którzy bardzo chcą, ale nie stać ich na w/w kursy. Jeżeli i Ty chcesz wesprzeć potrzebujących w tym zakresie – zapraszam do pomocy. Jeśli więcej Polaków będzie posiadało odpowiednią wiedzę z zakresu chociażby inwestowania na różnych rynkach – wszystkim nam będzie lepiej, nasz kraj będzie się szybciej rozwijał i więcej osób będzie mogło realizować swoje marzenia.

Pomóż i Ty realizować innym swoje marzenia.

Obecnie możesz pomóc nam sfinansować naukę osobom mniej zamożnym. Osoby potrzebujące pomocy w tym zakresie mogą wybrać następujące szkolenia:

1. Szkolenie z inwestowania w nieruchomości
  2. Szkolenia Klubu Inteligencji Finansowej
  3. szkolenie z inwestowania na rynku FOREX

Aby uniknąć dodatkowych prowizji pobieranych przez system PayPall, wpłać bezpośrednio na konto Fundacji Lepszego Życia
98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem PROJEKT nr 1

Zebrano: 10zł z 50.000zł