Projekt 1

Szkolenia osób mniej zamożnych w zakresie edukacji finansowej i inwestycyjnej.

W dzisiejszych czasach, gdy wszystko wokół nas pędzi – można zauważyć, że Ci którzy mają wiedzę, dostęp do niej, możliwość studiowania, nauki, praktyki – mogą sięgać po więcej. Mogą realizować się w pracy jak i realizować swoje marzenia. Niestety ze względu na to, że wielu by chciało rozwijać swoje umiejętności, a nie może pragniemy wyjść im na przeciw z pomocą finansową.

Mowa tu o osobach z rodzin mniej zamożnych, których nie stać na dodatkowe kursy, szkolenia czy warsztaty. Na rynku mamy szereg dostępnych szkoleń z zakresu rozwoju osobistego, negocjacji, sprzedaży, inwestowania w nieruchomości czy na foreksie, jednak nie wszyscy mogą ze względu na brak finansów, rozpocząć przygodę z własną edukacją.

Zobacz jak możesz pomóc

Zbieramy środki i wspieramy tych, którzy bardzo chcą, ale nie stać ich na w/w kursy. Jeżeli i Ty chcesz wesprzeć potrzebujących w tym zakresie – zapraszam do pomocy. Jeśli więcej Polaków będzie posiadało odpowiednią wiedzę z zakresu chociażby inwestowania na różnych rynkach – wszystkim nam będzie lepiej, nasz kraj będzie się szybciej rozwijał i więcej osób będzie mogło realizować swoje marzenia.

Pomóż i Ty realizować innym swoje marzenia.

Obecnie możesz pomóc nam sfinansować naukę osobom mniej zamożnym. Osoby potrzebujące pomocy w tym zakresie mogą wybrać następujące szkolenia:

1. Szkolenie z inwestowania w nieruchomości
  2. Szkolenia Klubu Inteligencji Finansowej
  3. szkolenie z inwestowania na rynku FOREX

Aby uniknąć dodatkowych prowizji pobieranych przez system PayPall, wpłać bezpośrednio na konto Fundacji Lepszego Życia
98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem PROJEKT nr 1

projekt1

Projekt 1

Projekt 2

Pomoc osobom w trudnej sytuacji materialnej.

Starość jest ciężka jeśli nie ma w okół osób bliskich, które mogłyby Ci pomóc, a Ty sam nie jesteś zbyt zamożny aby przyzwoicie żyć. Raz po raz zgłaszają się do nas osoby, które żyją bez ciepłej wody, na 13 m2, których nawet nie stać na utrzymanie swojego mieszkania. Wiele osób na starość zostaje samych. Wesprzyj i Ty innych, a może Tobie w przyszłości – gdy będziesz potrzebował – ktoś pomoże.

98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem PROJEKT nr 2

projekt2

Zebrano: 20,00zł z 50.000,00zł

Projekt 2

Zebrano: 20,00zł z 50.000,00zł

Projekt 3

Działania ewangelizacyjne.

Jesteśmy Chrześcijanami i pragniemy aby zgodnie ze Słowem Bożym Ewangelia rozchodziła się po całym świecie. Nasze działania na Facebooku możesz podejrzeć pod adresem fb.com/blizejbogabyc . Naszym celem jest to, aby o Jezusie i Jego zbawiennej łasce dowiedział się każdy. Realizujemy to przez komunikaty na Facebooku, literaturę, dystrybucję Pisma Świętego, Webinary oraz filmy na Youtube. Działalność taka często wymaga wsparcia finansowego. Jeśli chcesz nam pomóc w tym zakresie – zapraszamy.

98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem PROJEKT nr 3

projekt3

Zebrano: 50,00zł z 50.000,00zł

Projekt 3

Zebrano: 50,00zł z 50.000,00zł

Projekt 4

Wsparcie socjalne osób pozostających w potrzebie.

Pomysł jest prosty. Sprawdź w domu, co posiadasz w dobrym stanie, z czego nie korzystasz, a co mogłoby się przydać innym, którzy tego akurat potrzebują. Mowa tu o sprzętach elektrycznych, elektronicznych, ubraniach, artykułach gospodarstwa domowego czy zabawkach. Misją nasza jest pomagać tym, którzy najbardziej tego potrzebują. Sprawdź co możesz przekazać innym. Zapakuj to starannie w pudełko, oklej taśmą klejącą, zabezpiecz na czas podróży – to my przyślemy kuriera, a potem zadbamy aby ta rzecz trafiła w ręce osób, które na prawdę potrzebują pomocy.

Jeśli jesteś zainteresowany wsparciem – zadzwoń aby domówić szczegóły Twojej przesyłki: +48 693-704-142

98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem PROJEKT nr 4

projekt4

Projekt 4

Projekt 5

Pomoc poprzez inwestowanie w nieruchomości.

Każdy z inwestorów wie jak ważną częścią inwestowania jest remont. Koszty które ponosi inwestor są spore i często przekraczają planowany budżet. Wiele biednych rodzin nigdy nie będzie stać na wyremontowanie własnego mieszkania i właśnie dlatego powstała inicjatywa pomocy poprzez inwestowanie w nieruchomości.

Inwestorze zarabiając możesz pomagać ! Wystarczy wpłacić niewielki procent swojego zysku z inwestycji by móc budować nie tylko portfel własnych mieszkań ale także spełniać marzenia innych o wyremontowanym mieszkaniu.

Projekt powstał z myślą o uczestnikach warsztatów inwestowania w nieruchomości którzy jako społeczeństwo przyjaciół, razem mogą więcej.

„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. ”
Jana Paweł II

98 1140 2004 0000 3302 7697 3998 – z dopiskiem PROJEKT nr 5